Distilasyon yoluyla elde edilen aromatik suların karışımı ile oluşmuştur.
Karışımın içeriğinde aşağıdaki sular bulunmaktadır.
- SİNAMEKİ YAPRAĞI SUYU>>>> (CASSIA ANGUSTIFOLIA)
- KARANFİL SUYU>>>> ( EUGENIA CARYOPHYLLATA)
- ADAÇAYI SUYU>>>> ( SALVIA SP.)
- BİBERİYE SUYU>>>> ( ROSEMARINUS OFFICINALIS)
- FUNDA SUYU>>>> ( CALLUNA VULGARIS)
- REZENE SUYU>>>> ( FONICULUM VULGARE)
- ARDIÇ SUYU>>>> ( JUNIPERUS COMMUNIS)
- KEKİK SUYU>>>> (THYMUS SP.)
- ANASON SUYU>>>> ( PIMPINELLA ANISUM)
- CİVAN PERÇEMİ SUYU>>>> (ACHILLEA MILLEFOLIUM)
- VİŞNE SAPI SUYU>>>> ( PRUNUS AVIUM)
- PAPARYA SUYU>>>> ( MATRICARIA CHAMNOMILLA)
- MATE SUYU>>>> ( LLEX PARAGUARIENSIS)
- HİBİSKUS SUYU>>>> ( HICISCUS SABDARIFFA)
- KEREVİZ TOHUMU SUYU>>>> ( APIUM GRAVEOLENS)
- MAYDAMOZ TOHUMU SUYU>>>> ( PETROSELIUM CRISPUM)
TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN OLARAK ÜRETİLMİŞTİR.