Kategoriler: ,

Distilasyon yoluyla elde edilen aromatik suların karışımı ile oluşmuştur.

Karışımın içeriğinde aşağıdaki sular bulunmaktadır.

  • SİNAMEKİ YAPRAĞI SUYU>>>> (CASSIA ANGUSTIFOLIA)
  • KARANFİL SUYU>>>> ( EUGENIA CARYOPHYLLATA)
  • ADAÇAYI SUYU>>>> ( SALVIA SP.)
  • BİBERİYE SUYU>>>> ( ROSEMARINUS OFFICINALIS)
  • FUNDA SUYU>>>> ( CALLUNA VULGARIS)
  • REZENE SUYU>>>> ( FONICULUM VULGARE)
  • ARDIÇ SUYU>>>> ( JUNIPERUS COMMUNIS)
  • KEKİK SUYU>>>> (THYMUS SP.)
  • ANASON SUYU>>>> ( PIMPINELLA ANISUM)
  • CİVAN PERÇEMİ SUYU>>>> (ACHILLEA MILLEFOLIUM)
  • VİŞNE SAPI SUYU>>>> ( PRUNUS AVIUM)
  • PAPARYA SUYU>>>> ( MATRICARIA CHAMNOMILLA)
  • MATE SUYU>>>> ( LLEX PARAGUARIENSIS)
  • HİBİSKUS SUYU>>>> ( HICISCUS SABDARIFFA)
  • KEREVİZ TOHUMU SUYU>>>> ( APIUM GRAVEOLENS)
  • MAYDAMOZ TOHUMU SUYU>>>> ( PETROSELIUM CRISPUM)

 TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN OLARAK ÜRETİLMİŞTİR.