Distilasyon yoluyla elde edilen aromatik suların karışımı ile oluşmuştur.
Karışımın içeriğinde aşağıdaki sular bulunmaktadır.
- KARANFİL SUYU>>>> ( EUGENIA CARYOPHYLLATA)
- ARDIÇ SUYU>>>> ( JUNIPERUS COMMUNIS)
- ADAÇAYI SUYU>>>> ( SALVIA SP.)
- KARAÇALTI OTU SUYU>>>> ( FRUCTUS PALIURI)
- AVOKADO YAĞRAĞI SUYU>>>> ( PERSEA AMERİCANA)
- KIRKKİLİT OTU SUYU>>>> ( EQUISETUM ARVENSE)
- BİBERİYE SUYU>>>> ( ROSMARINUS OFFICINALIS)
- DEFNE YAPRAĞI SUYU>>>> ( LAUREL NOBILLIS)
- MERSİN YAPRAĞI SUYU>>>> ( MYRTUS COMMUNIS)
- CİVAN PERÇEMİ SUYU>>>> ( ACHILLEA MILLEFOLIUM)
- ALTINOTU SUYU>>>> ( HELICHRYSUM ARENARIUM)
- AYRIKOTU SUYU>>>> ( ELYTRIGIA REPENS)
- VİŞNE SAPI SUYU>>>> ( PRUNUS AVIUM)
TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN OLARAK ÜRETİLMİŞTİR.