Kategoriler: ,

Distilasyon yoluyla elde edilen aromatik suların karışımı ile oluşmuştur.

Karışımın içeriğinde aşağıdaki sular bulunmaktadır.

 

  • KARANFİL SUYU>>>> ( EUGENIA CARYOPHYLLATA)
  • ARDIÇ SUYU>>>> ( JUNIPERUS COMMUNIS)
  • ADAÇAYI SUYU>>>> ( SALVIA SP.)
  • KARAÇALTI OTU SUYU>>>> ( FRUCTUS PALIURI)
  • AVOKADO YAĞRAĞI SUYU>>>> ( PERSEA AMERİCANA)
  • KIRKKİLİT OTU SUYU>>>> ( EQUISETUM ARVENSE)
  • BİBERİYE SUYU>>>> ( ROSMARINUS OFFICINALIS)
  • DEFNE YAPRAĞI SUYU>>>> ( LAUREL NOBILLIS)
  • MERSİN YAPRAĞI SUYU>>>> ( MYRTUS COMMUNIS)
  • CİVAN PERÇEMİ SUYU>>>> ( ACHILLEA MILLEFOLIUM)
  • ALTINOTU SUYU>>>> ( HELICHRYSUM ARENARIUM)
  • AYRIKOTU SUYU>>>> ( ELYTRIGIA REPENS)
  • VİŞNE SAPI SUYU>>>> ( PRUNUS AVIUM)

      TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUN OLARAK ÜRETİLMİŞTİR.